Predsjednik HLS-a Dečak i predsjednik LSIŽ Prekalj sa suradnicima posjetili Giovannija Cernogorza

Predsjednik Hrvatskog lovačkog saveza Dečak Đuro zajedno sa Prekalj Gracianom i Belušić Mladenom, predsjednikom i tajnikom LSIŽ, te predsjednikom novigradskog lovačkog i streljačkog društva Banović Marinom, posjetili su olimpijskog pobjednika Cernogoraz Giovannija da mu čestitaju u ime svih hrvatskih lovaca na vrhunskom sportskom rezultatu i osvojenoj zlatnoj olimpijskoj medalji.

Tom prilikom Dečak je istaknuo da će njegov uspjeh ući u povijest hrvatskog lovstva i sporta, i zaželio mu još mnogo takvih vrhunskih sportskih rezultata na budućim natjecanjima.

Dečak je Giovanniju najavio i Odluku o dodjeli mu najvećeg priznanja Odličja prvog reda Hrvatskog lovačkog saveza i 10.000 komada streljiva, koja će biti upućena na IO HLS –a.

Prekalj, ne skrivajući zadovoljstvo što je zlatna medalja došla u Istru rekao je da osvojena medalja je promocija lovstva, streljaštva i Istre.

U ugodnom druženju, 29-godišnji Cernogoraz još uvijek pod dojmom postignutog rezultata istaknuo je da je njegova medalja kruna dugogodišnjeg rada sa dosta uloženog truda i odricanja.

Možemo samo nadodati da je veliki uspjeh ići na Olimpijske igre, a ući u finale i osvojiti zlatnu medalju vrhunac je što jedan sportaš može postići.

izrada: {webis}